QLabel Kalite Etiketi’nin Yaygınlaşması İçin Bir Çalışma Grubu Kuruldu


QLabel Kalite Etiketi’nin geniş kitleler tarafından tanınması ve üretici firmaların bu etiketi ürünlerinde kullanmalarının yaygınlaşması için, kuruluşumuz bünyesinde bir çalışma grubu kurulmuştur.

QLabel Kalite Etiketi’nin Yaygınlaşması İçin Bir Çalışma Grubu Kuruldu

Neticede QLabel Kalite Etiketi programı, tüketicilerin ürün seçiminde doğru karar vermelerini sağlamak amacı ile tasarlanmış bir programdır. QLabel Kalite Etiketi, tüketicilerin, piyasadaki ürünlerin kalite, performans ve kullanım yöntemlerini sadece dış görünümlerine dayanarak karar vermeleri yerine, ürün üzerinde yer alan etikete güvenerek karar vermelerini öngörmektedir. QLabel Kalite Etiketi programı, tüketicilerin ürünleri doğru seçip kullanmaları için bir ölçüt olarak uygun etiketleme sistemi getirmektedir.

Bu çerçevede olmak üzere, tekstil sektöründen kozmetik sektörüne, temizlik ürünleri sektöründen gıda sektörüne, elektrikli cihazlar sektöründen elektronik cihazlar sektörüne, dekorasyon ürünleri sektöründen tıbbi ekipman sektörüne birçok alanda QLabel Kalite Etiketi belgelendirme hizmetleri verilmektedir. Kısaca QLabel Kalite Etiketi, tüketiciler için, ürün kalitesinin bir kanıtı olarak kabul edilmektedir.

Çalışma grubu, tüketicilerin ürün kalitesini satın alma anında ayırt etmede yaşadığı güçlüğü ve bu etiketlemenin gerekliliğini göz önünde bulundurmakta ve bakış açısı ile kriterler belirlemektedir. Bu çalışmada her bir ürün türü için, içerik, performans, kullanım ve kullanımdaki uyarılar gibi bir dizi faktör dikkate alınmaktadır.

Kuruluşumuz, yılların getirdiği tecrübe ve birikime dayanarak, çok sayıda belgelendirme hizmeti yanı sıra talep eden kişi ve kuruluşlara QLabel Kalite Etiketi hizmetleri de vermektedir. Bu çalışmalarda gücünü, deneyimli çalışan kadrosu ve gelişmiş teknolojik imkanlardan almaktadır.